Nyheter 2021


Ikke flere sjakkvelder på biblioteket i år 12.12.2021

Med tanke på smittesituasjonen og nye tiltak avlyses dessverre sjakken de siste ukene frem mot jul - det er ikke lett å overholde smittevernreglene ved sjakkbrettet. Vi satser på at situasjonen er mer avklart etter jul og at vi får starte opp igjen i januar.

 

Østlandsserien, 2. runde. Tap mot Lillestrøm 12.12.2021

Nittedal spilte mot Lillestrøm i 2. runde i seriesjakken. Motstanderne våre stilte med et veldig sterkt lag (rating-gjennomsnitt 2059!) og vant matchen 1.5-2.5. Kim Roger sikret Nittedal en fin seier mot CM Ludy Helsio Paulo Sousa med 2220 i rating, Magnus spilte remis, mens juniorspillerne Mikael og Lasse tapte.

Gratulerer, Lasse! 12.12.2021
Lasse Lysgård Andersen i 2019
Lasse Lysgård Andersen i 2019

Gratulerer til Lasse med en sterk 5. plass i NM for barn og ungdom (klasse f. 2011), som dette året ble arrangert i Bergen.


Lasse ledet klassen før siste runde, men tapte dessverre siste parti. Han trener med barnesjakklubben Dragulf i Bærum, men spiller ellers i Nittedal Sjakklubb.

Østlandsserien: Ny sesong! 09.11.2021

Da er Østlandsserien gjenopplivet etter et års Covid-10-pause. Takk for det! Denne sesongen spiller vi i 2. divisjon, gruppe Ø2A.

Første runde var bortekamp mot Sarpsborg, og her ble det et knepent tap 1,5 - 2,5 mot et lag med litt høyere gjennomsnittsrating. Magnus og Svein Arne tapte på henholdsvis 1. og 2. bord, mens Martin spilte remis på 3. bord og Chris vant på 4.

Barnesjakken er også i gang igjen! 09.11.2021

Barnesjakken er i gang, og det er hyggelig å se at vi er i ferd med å bli flere!

Men det er plass til enda flere, så kom innom biblioteket på en torsdag hvis du er interessert!

Sjakklubben i gang igjen! 18.09.2021

Etter lange Covid-problemer har klubben nå startet opp igjen. Vi håper å se flest mulig av dere - og veldig gjerne nye sjakkinteresserte - på klubbkveldene tirsdag fra kl. 19:00 i biblioteket på Kulturverket Flammen.

Velkommen!

God sommer - sees forhåpentligvis til høsten! 21.06.2021

God sommer til alle sjakkspillere!

Vi håper å kunne starte med tilnærmet normale klubbkvelder til høsten. Håper at vi sees da!

Sjakk på Flammen til høsten - kanskje både for eldre og yngre? 21.06.2021

Leder Magnus Digernes har lagt ut dette på Nittedal Sjakklubbs Ungdoms Facebooksider, beregnet på barn og ungdom:

Hei! Nå er det lenge siden det har vært sjakklubb på Flammen, men vi håper på å starte opp på torsdager etter skolestart i august. Jeg vil fortsette å være instruktør fremover, men jeg trenger nok litt hjelp innimellom, også på det administrative. Kanskje vi også kan arrangere en BGP-turnering (Barnas Grand Prix) i løpet av året hvis det stemning for det. Si ifra hvis noen ønsker å bidra, og så sees vi etter sommeren.

For de som ønsker å delta på turneringer har noen klubber begynt å arrangere igjen, se Turneringsservice.

Fremdeles Covid-19-pause 12.03.2021

Som vi informerte om i oktober, gir vi beskjed om det når vi finner det mulig å starte klubbkveldene igjen. Inntil da oppfordres alle til å delta på nett-turneringer.

Ansvarlig for nettsidene: Arild Øksnevad.